Parempi yhdessä

Kun kaksi tai useampi taho yhdistyy, syntyy näiden osapuolien jakama totuus. Tässä totuudessa muodostuu uudenlainen tulevaisuus ja tulevaisuudessa uudenlainen totuus. Yhteistyössä ei ole yhtä oikeaa, vaan jokaisen osapuolen kautta muodostuu uusi ja kokonaisvaltaisempi sekä voimakkaampi näkökulma, joka vie kaikkia yhdessä vahvempana eteenpäin. Yhteistyö on suvaitsevaisuutta, ymmärtäväisyyttä ja jokaisen tahon potentiaalin hyödyntämistä yhteisen hyvän puolesta. Kaikki osapuolet haluavat antaa sekä vastaanottaa.

Yhteistyössä luovitaan, rakennetaan, jaetaan, tuetaan ja ilmennetään yhteen “hiileen” puhaltamalla. Avoimuus, rehellisyys, empaattisuus ja nöyryys ovat tärkeitä hyvän yhteistyön edellytyksiä. Koska yhteistyössä mitään ei synny ilman yhteistä päämäärää ja toimintaa, on jokaisen annettava oma panoksensa. Yhteistyössä jokainen on tärkeä - yhtä tärkeä.

Jokaiselle on annettu lahja. Jokaisen lahja on yhtä tärkeä. Jokainen on yhtä tärkeä. Jokaisen tulisi käyttää annettua lahjaa yhteiseen hyvään. Jokainen on yksilö yhteisössä. Jokainen on yhteisön jäsen. Jokaisella on oma uniikki tarinansa. Jokainen on ainutlaatuinen. Jokainen on yhteistyökykyinen. Jokaisen tulisi tehdä yhteistyötä itsensä ja muiden hyväksi.


Jokainen on yhtä suuremman kokonaisuuden kanssa - olemme yhtä.

Suositut tekstit